eg37.blogg.se

2013-07-26
08:58:31

Hemma igen!
Kom hem igår från Årjäng lagom till träningen, och vilken träning sen,woha.
Fick äran att köra parövningarna med Uffe Silverbern, så det blev brutalhårt som det ska vara. Känns i kroppen idag.
En skön övning vi gör är typ som bilden nedan, bygger tjurnacke!
 
 
 
***SMÄRTA ÄR BARA SVAGEHET SOM LÄMNAR KROPPEN***

2013-07-23
13:52:12

Laddar
Pyser iväg till Årjäng ikväll för arbete, en fin liten stad!

2013-07-22
10:25:22

Japp då var semestern slut.....för den här gången.
Tre veckor gågna och fort gick det, har gjort lite grejer. Var till High Chapparell var väl sådär, grabbarna tyckte om det. Vädret har vart alldeles underbart så det har blivit en hel del bad. Vi han även med en tur till Gröna Lund, var sjukt mycket folk men vi han med att åka massvis av attraktioner.
Jag har även hunnit med att träna, har nog bara missat ett pass vilket känns i kroppen. Den börjar bli stark och även på vågen syns det. en vägning igår innnan träning visade vågen på 84 kg vilket känns fantastiskt. Jag har fått gå in som ersättare åt ersättaren på 2 pass förra veckan, har fungerat utmärkt och alla inblandade har bidragit till kanon träning. 
Denna vecka kommer jag att missa 2 träningar pga arbete på annan ort. 
Cykelvasan närmar sig med stormsteg och jag börjar känna viss nervositet inför det hela, konstiga tankar som; vad i h..vete har jag gett mig in på, kommer jag klara det. 
Tankar jag måste brottas med för att tränga undan. Det är klart som tusan att jag kommer klara av att cykla de 90 km och jag är rätt säker på att jag kommer klara mina utsatta mål (som jag behåller för mig själv en stund till). Escalate summer armycamp har lärt mig att det går att köra på mjölksyra även om det gör ont. 
Jag tror jag rundar av här med ett citat från en vän;
 
Pain is temporary-Glory is forever!