eg37.blogg.se

2014-06-30
22:09:36

Kanske förmodligen inte...........
Sista kvällen i Stalowa Wola, Finnscan bjöd på middag! Mycket trevligtvi började med plommon inlindad i bacon som snacks och en Tyskie, när sedan en kollega försökte visa med typ teckenspråk för vår servetris( som inte kan engelska) att vi väntar en till till bordet fick vi in varsin öl till....
Jag tog hursom helst en Barszcz till förrätt, till varmrätt blev det en fläskfilé med mozzarella och tomat med smörstekta schampinjoner i vitlök till.. mycket gott, fick faktiskt lov att bli en Miodula Wiślańska till maten också.
Funderar allvarligt på att inhandla en Miodula Prezydencka, en spritsort som har numrerade flaskor, handskrivet med kulspettspenna.
Jaja, imorgon far jag hem, ska bli skönt. Det är absolut inget fel på Stalowa Wola, det är bara skönt att få komma hem, träffa familjen, träna och framför allt få sova i min egen säng.
 
 
Vote #33 Erik Gahnertz

2014-06-29
09:47:21

Söndag
Nu börjar en hemlängtan att smyga sig över mig, inte mycket att göra åt saken. Bara jobba vidare.
Det är tydligen söndag idag.
Igår kväll tog vi och promenerade runt lite i Stalowa Wola, vilket var trevligt, är ju kul och få se lite mer än bara vägen mellan hotellet och sågen.
Nästa vecka blir det till att hårdköra med fysen, så jag kan komma ikapp förlorad tid. Får nog bli så att jag kör även Malins pass, borde funka tycker jag...sommarfys måndag, tisdag, onsdag, torsdag och söndag. ja imorgon hinner jag inte, men onsdag hinner jag vara med.

2014-06-28
16:04:39

Sommarvärme i Syd-Polen
Lördag är det visst...hmm, bara jobba på för imorgon är en annan dag med nya utmaningar.
Här är det hursom helst +29°C ute, något svalare inomhus.
Åt lunch på ett trevligt ställe vi delade på en pizza eller vi fick 2 st för de saknade nånting för att kunna baka den storleken vi beställt.Kanon god och billig; blev ca 110 SEK för lunch till 3 pers.
 
Japp nu får ni ha en för jävligt bra helg go'vänner, over and out!
 
Vote #33 Erik Gahnertz
 

2014-06-27
09:54:00

Kanske ont i håret?
En småtung dag idag....kan nog blitt så att det blev en öl för mycket. Var jäkligt god mat på restaurangen som polakerna tog med oss till.
Var en mycket trevlig kväll, blev lite sent för egen del tycker jag, kom väl i säng kring midnatt.
Går lite och väntar påp att saker ska börja hända här.
 

2014-06-26
18:17:34

En inte så genomtänkt rubrik, till ett inte så genomtänkt inlägg
Har varekn haft tid eller ork till att skriva något här de senaste dagarna.
Är alltså i Stalowa Wola, fortfarande! Det går framåt om än sakta, så framåt. Idag ska vi följa med produktionschefen ut till en närliggande krog och äta. Ska bli trevligt! 
Saknar sommarfysen rätt jäkla mycket måste jag säga, hade precis börjat komma in i det innan jag for ner hit. Jaja, jag får lov att dubbla sen när jag kommer hem.
 
 
Vote #33 Erik Gahnertz

2014-06-24
11:00:37

Sand, sol och annat strunt
Nu sitter jag här igen, i såghytten  nere i Syd-Polen. Trevligt att arbeta sig lite. 
Gott väder som vi inte blir så drabbade av, ca 24 grader varmt. Joanna är påväg till Assisi med tåg och Linn är hemma med grabbarna.
Vaknade as tidigt då det var trädgårdsarbetare som började arbeta vid gryning och de tyckte uppenbarligen att alla andra också ska gå så tidigt.
Ikväll ska jag, om vi inte slutar jättesent, ta mig en omgång i hotellets gym...stå och flexa framför spegeln när jag pumpar. DISCOGYM, fuck yeah!
 
 
 
Vote #33 Erik Gahnertz

2014-06-19
11:54:35

Börjar bryta ihop för dagen!
Nu ska jag fara hem och se om jag kan tillreda en rabarberpaj innan kusin kommer på besök.
 
Eller så ska vi fara och inhandla till midsommarfirandet, något gott att grilla, något gott att dricka, kanske en brygd humle och malt baserad dryck. Jag tror tamig tusan att zubr skulle passa finfint på midsommarbordet.
 
 
Jordgubbar är ju ett måste till imorgon!
Jaja, ha en förbannat trevlig helg!!

2014-06-19
10:23:00

Jag till önskar er alla en glad midsommar
Idag har jag ont, något alldeles förjövligt ont i väldigt många muskler från tisdagens träning. Dags ikväll igen och det ska bli så skönt och träna bort värken. 
Längtar till att få drivas till total utmatning av vår eminenta tränare Ulf, om du läser detta så skulle jag vilja önska lite latsdrag och lite mer axlar typ shrugs, samt någon övning som definerar "askoppen" på axlarna!
 
 
Imorgen är det national...nej, nej, det är midsommarafton! Jag hoppas ni alla tar det lungt och får det svinmysigt, med god mat och gott sällskap.
 
 
 
Vote #33 Erik Gahnertz

 
 
 
 
 
 
 

2014-06-18
11:43:15

Sommarfys from hell och andra kåserier
Testpilot-mission!
Idag fick jag med mig paddan till jobbet, då kan jag provköra Hallon.se lite på lunchen. Kommer även att ta med den till Polen nästa vecka där jag kan prova vidare. Jag har fått indikationer av bekanta att Hallon.se inte är något vidare bra, jag vet faktiskt inte i nuläget och har således valt att utföra detta test opåverkad av andras upplevelser och skapa mig mina egna intryck. 
Vid min slutplädering kommer jag kunna lämna min upplevelse men även lägga in synpunkter från mina bekanta.
 
Sommarfys!
Satan i gatan vad skönt att det äntligen är igång, var sjukt jobbigt och jag var vid flera tillfällen nära att bli med i klubb-Johan( Kräksa). Det må vara jobbigt, kännas tungt till gränsen mot omöjligt, göra ont som fan, men varje averkad minut under sommarfysen är så värt det. För er som aldrig provat Uffe's sommarfys kan jag varmt rekomendera er att göra det, tyvärr är gruppen fylld för denna sommar. Det tråkiga är att jag hinner bara vara med på 3 pass innan jag far till Polen igen, men sån't är livet. Jag får ta ikapp när jag kommer hem, kanske dubbla emellanåt, gå på några av Malins pass!
 
 
 
Partiledardebatt!
Hörde lite grann från densamma på nyheterna, var rätt roligt att Reinfeldt surnade till. Men det finns väl inte mycket annat han kan göra med tanke på att oppositionen har rätt i skolfrågan, det är så himla mycket som blivit sämre och det har pågott i säkert 20 års tid, men de största försämringarna har uppkommit under de senaste 8 åren där den största försämringen är det senaste betygsystemet. Där tycker jag att de som arbetat fram det har misslyckats kapitalt. Jag menar; hur i helvete kan det vara möjligt att ligga på A i allt utom en del i ett ämne där du kanske har E, då blir ämnes betyget D, hur är det möjligt?
I min värd borde det vara som så att, har du ex A i majoriteten av kurserna i ett givet ämne så borde det ge ledning till ämnes betyget, om vi tar exemplet ovan så borde det enligt mig rendera i att ämnes betyget blir B, men om den delkursen är väldigt liten bör du få A.
Gör om, gör rätt!
 
Vote #33 Erik Gahnertz

2014-06-17
09:11:35

Whoop, whoop
Ikväll börjar sommarfysen för min del, ska bli så fruktansvärt skönt att få slita sig fullkomligt slut. Att under ca 1,5 timmar ligga på gränsen för vad kroppen klarar!
Nu är det dags att börja bygga på fysiken som ska bära mig fram till nästa sommar, då ska jag nämligen ha den kropp jag kan känna mig stolt över och kanske slippa bada i vassen.
 
Vote #33 Erik Gahnertz

2014-06-16
13:44:00

Full rulle i Tokholm
En mycket trevlig helg, med väldigt långa dagar. Helgen spenderades i Stockholm på hotell Hasselbacken. Vi fick ett väldigt bra rum, stort och minibaren ingick.
I fredags var vi på grönan vilket var kul men det var väldigt kallt, i lördags gjorde vi stan innan det var dags för de stora barnen att gå på 1 direction-konsert på Friends arena. Jag, Linn och Ludde käkade middag på Pizzeria Morella, Råsundavägen. Grymt goda pizzor, rekomenderas varmt.
 
Hekgen avsluatde på IKEA-Kungenskurva...jag var sjukt trött här och ville bara hem, jag gick och la mig samtidigt som Ludde skulle nattas. Tror jag somnade först.
 
 
VOTE #33 Erik Gahnertz

2014-06-11
22:33:15

Vote # 33 Erik Gahnertz
Den här dagen har känts i kroppen, kkodat om lite och letat fel jättemycket. Fick förklarat för mig av elektrikern hur han gjort när han byggde om lite i ett skåp.....på polska översatt av en slovak till engelska, blev kanon tillslut. Jag hittade felen han sa att han inte gjort!
Var så otroligt skönt att vid den absoluta bristningsgränsen, ni vet när man är nära att bryta ihop och börja gråta, finna det tänkbara felet och sedan verifiera att så var fallet är så otroligt skönt, för det blir så himla lätt att avhjälpa detsamma.
 
 
 
Vote # 33 Erik Gahnertz

2014-06-10
11:37:31

Varm natt
Blev sjukt svårt att sova, var så himla varmt, sängen hård och kudden för platt. Så nu har jag klagat lite.
Vaknade av att jag var sjukt törstig så jag gick till kylskåpet och upptäckte att mina vattenflaskor var i det närmaste genomfrysta.
Bra tryck i kylskåpet! :)
Går sådär med arbetet..mycket väntan på att saker ska bli gjorda.
 
 
Vote #33 Erik Gahnertz

2014-06-09
18:05:16

En intressant dag!
Den startade redan kl 05.10 med att klockan ringde sådär aggresivt som den bara kan göra när man inte vill gå upp. Blev hämtad av taxi ca 05.30 för avfärd till tågstationen för vidare resa till Arlanda. Signalfel i Märsta så jag måste således byta tåg, kontuktören säger att jag kan åka med arlandaexpress, det går jättebra, är bara det att jag får lov att betala nästan lika mycket till som min tågbiljett kostade, den jag valde för att slippa behöva byta tåg.
Väl i Warsawa visar det sig att flyget till Rzeszow är försenat med nästan en timme, men det är bara gilla läget. När vi så slutligen kommer fram till hotellet i Stalowa Wola, hotell Staal ett bra hotell tycker jag, så visar det sig att swedwood har glömt att boka rumm till mig och min kollega....meh..vafaaaaaan...efter en stunds letande hittade receptionisten 2 rum som vi fick lov att titta på innan vi checkade in, de fick duga då alternativet var att bo på ett annat hotell. Det är dessutom bara fråga om 3 nätter.
 
 
Over and out!
 
 
 
Vote #33 Gahnertz!

2014-06-05
14:00:36

Du gamla du fria......
Gårdagen var givande, grymt bra pyjamas-brottning med Jöken i spetsen. Svinmysigt!
Var sommaravslutning i KFN med sedvanligt fieldtrip, alltid kul att träffa indivierna bakom ansökningarna, se att det jag är med och påverkar gör nytta för många människor.
 
Idag började jag dagen trött som...jag vet inte vad, en björn i mars kanske. Har en del jobb att pyssla färdigt med innan jag får kväll idag, åker till Polen på måndag, svintidigt, kommer bli kanon tror jag.
 
Imorn ska barnen få bygga en nationaldags-tårta, för i min familj firar vi nationaldagen hela dagen, vi hänger ut fanan innan frukost, sen fortsätter det i den andan resten av dagen. Kommer bli en grym middag, troligtvis grillat och tårtan tar vi som dessert. 
 
Ikväll känner jag att jag vill träna...ska jag satsa på mma eller thai..??? Hmm, beslut, beslut.
 
 
Då jag förmodligen inte kommer rita något i bloggen imorgon så tillönskar jag er, mina läsare, en riktigt trevlig nationaldag!
 
 

2014-06-03
08:11:56

Cykelvärk i sätet
Jag skrev igår att jag skulle ut och springa mig lite, nu blev det inte så av olika anledningar en av de är att jag nog var lite lat igår en anna att jag åt midddag rätt sent och kan således inte springa med en massa mat i magen.
Får bli ett försök idag istället, en liten runda iallafall.
 
Har ju inhandlat löpskor så då måste jag ju för tusan använda de till det de är avsedda.
Ja,ja, jag cyklar till jobbet igår och idag, idag kommer jag dessutom cykla flera gånger, ska på överlämningsmöte på förmiddagen på Ludde's dagis, min lilla prins börjar bli stor börjar skolan i höst.
 
 
 
                         Kryssa: Erik Gahnertz #33 till Nyköpings kommunfullmäktige!

2014-06-02
09:57:48

Lite av allt
Det blev visst en väldigt lång helg, men den har varit överlag bra! I går var vi och träffade gladiatorn Beast i Tystberga det uppskattades av mna grabbar, därefter stundade en väldigt rolig brottningsavslutning med mycket bus och skratt. Madde, Daniela och alla andra som hjälpt till gjorde ett kanon jobb så barnen får ett positivt minne och längtar till hösten då vi kör igång igen.
Vi hann även med en tur till XXL-Norrköping, där vi köpte löpskor till mig och en cykel till Linn så nu har vi varsin cykel i familjen!
Vad väntar denna vecka? Massvis med träning hoppas jag på, vi får se. 
Jag ska försöka hjälpa Joanna och hennes vänner med sin träning till uttagningarna till cheerleading-lagen. 
Funderar på om jag ska ge mig ut och springa ikväll.