eg37.blogg.se

2013-06-28
10:46:30

Snart semester
Tänkte nämna lite om gårdagens mördar pass på sommarfysen... några nya sköna övningar som känns nå´t jävulskt idag.
Fick köra med en brutalt stark Sonken igår, så det blir som enormt tungt att bara hålla emot då han gör övningarna.. På torsdagar kör vi alltså "one on one" i 90 minuter och igår var det axlar,bröst och biceps. Innan passet vägde jag mig och även direkt efter, det visade sig att jag tappat ca 500 gram vätska på 90 minuter. Till det bör nämnas att jag drack ca 1 liter under nämnda tid- säger endel om hur hårt vi kör och kanske även att jag svettas väldigt mycket.
 
 
 
 
Jag hoppas verkligen att ni som läser denna modesta blogg finner den underhållande eller intressant, kom gärna med kommentarer.
 
 
 
 
SMÄRTA ÄR BARA SVAGHET SOM LÄMNAR KROPPEN!

2013-06-26
11:53:36

Sommar-fys är KUL
Ett pass till handlingarna och Erik känner sig starkare och lite lättare, det visade sig igår under en spontan invägning innan passet att Erik gått UNDER 90 kg, vågen stannade på 89,5 kg, inte illa. Har frö mig att jag startade på 95,5 i januari, så det är en helt ok viktnedgång.
Har för övrikt träningsvärk lite överallt idag, betyder att vi igårkväll gjorde övningar som attackerade musklerna på nya sätt- skönt som tusan är det.
Idag är det vilodag och Erik kommer bli rastlös så inåta helvete ikväll, får ta och leta upp något att sysselsätta mig med.
 
 
 
 
 
 
 
SMÄRTA ÄR BARA SVAGHEET SOM LÄMNAR KROPPEN!

2013-06-24
14:34:44

Stark idag!!
Efter en seg morgon med låååång startsträcka är jag nu riktigt på gång... Har fixat biljetter till premiären av gästabudet blir as nice.
Jag började i och för sig dagen med att försova mig till kl 07.00, skulle cyklat till jobbet men det fick lov att bli bilen. Lite tråkigt ändå. Får ta cykeln imorn istället.
Sommarfysen ger verkligen resultat, ja inte som jag ser men som jag känner iaf, blir lite starkare för varje pass, däcket känns om möjligt lite lättare för varje pass. Nya tag imornkväll!
Kanske Kurgan San kan komma förbi och filma några övningar så jag kan lägga upp något här.
Semester nästa vecka, ska bli rätt skönt faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
Smärta är bara svaghet som lämnar kroppen!

2013-06-19
07:49:40

Inte helt otippat så var jag och tränade igår!
Innan passet svängde jag och Ludde förbi Intersport och inhandlade ett par tights till mig, var faktiskt helt ok att träna i såna brallor.
Ludde busade med en liten kille vid namn Oscar(osäker på stavningen) som är jämngammal med Ludde, de hade jättekul hela träningstiden. Måste vara en underbar miljö för två 4-åringar att vistas i, i princip alla golv i lokalen är beklädda med judomattor.
Träningen är ca 90 minuter och uppdelad i 3 block(typ)
block 1; 40 min, olika stationer såsom bänkpress, jägarvila, stå i brygga, fällkniv-crunch, upphopp,chins,armhävning i romerskaringar, curls etc,etc
Sedan delas gruppen i två, den ena går ut där vi drar lastbilsdäck, springer idioten, gör burpees och lyfter ett väldigt stålrör som vi hängt en väldigt grov kedja på, över huvudet( 2 pers, då 20 reps eller 4 pers 40 reps).
Inne är det one on one som gäller, 6 till 8 olika övningar som jag tydligen inte lyckas beskriva i ord, jag får lov att lägga upp bilder. Grejen är iallafall att inga redskap används. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Smärta är bara svaghet som lämnar kroppen!

2013-06-17
08:06:23

Hmm. Inte så bra på det här med att göra bloginlägg
Jaha, så har det redan hunnit rinna iväg 15 dagar eller så sedan senaste inlägget....förlåt.
Har haft en hel del på jobbet, samtidigt som det har vart en hel del med barnens aktiviteter, men jag kan bara försöka göra bättre ifrån mig.
Samtigt är det ju bättre att skriva när man har något med substans än att bara sitta och ordbajsa. Förra vecka författade jag ihop ett uppkast till en motion som härrör föreningar, kommer med detaljer när jag vet mer.
Sommarfysen har vart igång 3 veckor nu, jag har bytit grupp till den något tuffare som Uffe leder, inget fel på Stefan's grupp, men det kändes som att jag kört fast eller snarare att träningen och övningarna blivit lite av rutin.
Nu har jag åter funnit glädjen i träningen.
Det är så himla underbart att hela tiden kunna knuffa min gräns framför mig, jag orkar lite mer för varje pass.
 
 
 
 
Pain is temporarly- glory is for ever
eller varför inte:
SMÄRTA ÄR BARA SVAGHET SOM LÄMNAR KROPPEN!

2013-06-03
18:24:17

Redan juni....shit!
Här sitter jag, tjock, trött och omotiverad! Vad ska jag ta mig till? Träningen ger inte det jag hoppats på, visst jag blir asstark......... i axlar,bröst och armar men resten då? Får försöka hitta motivation till andra mer konditionsökande träningsformer, ett måste OM jag ska orka genomföra Cykelvasan enligt mitt uppsatta mål, under 6 timmar.
Tjock-magen lär ju aldrig försvinna om jag inte hittar riktigt bra konditionsträning.
Jaja nog om detta gnäll nu. Måste se framåt, måste tänka positivt.