eg37.blogg.se

2013-03-28
10:30:46

Jag är slut....
Otroligt så tugnt det är att träna igen efter endast en veckas frånvaro. Fafa körde stenhårt med oss igår, det vanliga upplägget med 1-minuts intervaller och 20 sek vila, bara det att vila bestod i upphopp, skuggboxning, taidans och knäböj. 
Det är så sjukt skönt efter passet då jag är helt slutkörd, som en blöt trasa.
Vad gör vi för övningar?
Diverse kettelbell övningar, fyra olika övningar med slush-balls, step up på lastbilsdäck med en 15 eller 20 kg vikt, burpees och fällkniven för att avsluta varvet med fyra olika dumbbell övningar; bicsepscurl, utfall, axelpress och en övning som jag tror är lite för fighting; ligg på rygg med 2 hantalar huvudet får inte nudda golvet, pressa tex höger hands hantel rakt upp samtidig som du vrider kroppen åt motsatt håll. En tung och skön övning som rekomenderas.
Jag får ta och fota den övningen eller filma den och ladda upp här. blir lättare att förstå vad jag menar när man ser det hela.
 

2013-03-26
07:54:57

Årsmöte mm,mm
Var på årstämma igår för AK-Nyköpng, där fick vi se ett utdrag ur "Det här är jag" kan bara säga att det krävs OTROLIGT stort mod att gå upp på en scen och dela med sig av sitt liv så ocensurerat som dessa grabbar gör, ni var grymma igår och har kommit så otroligt långt.
Lycka till med era drömmar och mål, var verkligen inga omöjliga drömar ni har. Ni kommer lyckas!
 
Mötet då?
Jovars, det ramlade på bra. Blev ingen kubbning om någonting, mötet följde valberedningens förslag.
 
Idag är jag dessutom världens stoltaste pappa, då Noah är med i SN i ett reportage om Vinterspelen!
 

2013-03-25
08:07:54

Tänkte....
I lördags stod jag och krattade längdhoppsgrop hela dagen, var kul att se så många och duktiga barn. Hela Vinterspelen flöt på fint och jag tycker det var välorganiserat. God stämmning var det också.
Idag jobba, sedan en massa möten och så måste jag hinna inhandla lite grejor till mitt byggproj så idag hinner jag således inte träna.
 

2013-03-22
09:13:49

Full fart mot helgen
Så är det fredag, sol och skitkallt. Imorgan väntar friidrottstävling i Vinterspelen på rosvalla, Noah ska springa 60 m, 200, och hoppa längd, tror han ville va med o springa stafett också. Min roll, jag ska vara funktionär vid längdhoppsgropen. 
Ska bli grymt kul.
 
 
LHC vann igår, grattis får jag lov att säga. Vilka ni får möta i semi'n återstår att se, det hänger lite på hur det går i den sista kvartsfinalserien; Lule-Frölunda där det står 3-2 i matcher till lule. Vinner Lule får de möta Färjestad, vinner Frölunda får de möta SAIK. 

2013-03-21
09:11:19

Sol idag
Men fruktansvärt tunga ben idag, redigt sliten i kroppen efter att jag kört grymt hårda träningspass 3 dagar i rad. Men det är en väldigt skön känsla

2013-03-20
23:01:23

En bra dag
Kultur och fritidsnämnd-sammanträde idag, vi fick kvittera ut varsin ipad helt i enlighet med KF's beslut tidigare i år.
Tränat även ikväll, var så himla tungt. Massor med mjölksyra från gårdagens intensivpass. Efter träningen väntade mer sport i form av kvartsfinal 5 mellan Färjestad och Modo vilken Färjestad vann 57 sekunder in i 4'e perioden på ett mål av Rickard Wallin, det var också matchens ända mål, men mitt kära Färjestad är i semifinal nu och kommer att få möta segraren i kvartsfinalserien mellan Lule och Frölunda och där hoppas iallafall jag på Frölunda.
Nu är det dags för sängen och en god natts sömn.
 
 
Stort Hjärta-Hårt Arbete, Vi är Färjestad!
 

2013-03-19
07:08:24

Lappmögel
Har väl kommit bortåt 2 dm inatt, fifan.
Kvartsfinal 4 slutade nästan som jag förväntat mig, Modo vann. Blir nog kanske så då målen kommer lite för lätt för Färjestad i början av matchen, efter 0-3 så slutade FBK åka skridskor och då var det mer än halva matchen kvar. Jaja inget att hänga läpp över det var bara ett litet farthinder i vägen mot semi. Ny match på onsdag och nya förutsättnigar, pressen ligger helt och fullt på Modo.
 
 
Stort Hjärta-Hårt Arbete
Vi är Färjestad!

2013-03-17
11:30:44

Söndag
Känns lite vemodigt på något vis, söndag- en ledig dag och det är hur fint väder som helst ändå står vemodet och lurar runt hörnet. Varför är det så?
Jag vaknade med en fruktansvärd yrsel idag med, ger med sig så snart jag rört på mig lite. Igår såg jag den 3'e kvartsfinalen mellan Färjestad och Modo, grymt bra kamp de två lagen emellan det är hårt men inte fult. Domarna får verkligen slita nu för att inte missa situationer för det går fruktansvärt fort på isen. Modo gjorde nog sin absolut bästa 3'e period igår samtidigt som färjestad spelade på sin ledning och gjorde det kanonbra.
 
Senare idag har jag tänkt o bygga lite i hemmet, men som det känns nu så orkar jag inte.
Noah har tävling nästa helg, Vintersportspelen i multihallen på Rosvalla, Noah ska springa 200m och hoppa längd, vidare vill han även vara med i stafetten. Själv ska jag vara där och bistå vid längdgropen efter bästa förmåga.
 
Joanna far till Gamleby imorgon och blir där till fredag, blir lite tomt utan henne i huset men jag tror vi överlever. Vi kan ju alltid åka ner och hälsa på om saknaden blir för stor.
 
Måndag innebär träning för mig och Noah, på tisdag SKA jag prova Fafa's pass. 
På onsdag ska Erik få sin Ipad från kommunen och jag ska även gå en halvdags kurs för den vilket känns sådär. Men jag lär väl bli sittande som i den där reklamen för tele2 tror jag det är; den där polisen soom inte ens kan slå igång sin smartphone.
 
Kvartsfinal 4 imorrgon och jag tror tyvärr att Modo vinner den! 3-1 där tredje målet kommer i tom bur med 17 sekunder kvar.

2013-03-15
10:05:20

Ludde
Han verkar vara på bättringsvägen nu, det känns skönt.
Åter på jobbet idag, har endel att greja med, lite cad bland annat.
Grymt bra match igår; Modo-Färjestad där FBK gstod som segrare när krutröken lagt sig.

2013-03-14
11:25:56

VAB-dag 2
Ludde mår verkligen inte bra, förstoppad äter ingenting och kräks. Känns så jävla jobbigt, vet inte hur jag kan hjälpa honom.
Bli frisk nu min prins, så vi kan stöka igen

2013-03-13
09:57:14

VAB
Idag får Erik vara hemma med Ludde som har en knasig mage. Det är bara o göra det bästa av saken.

2013-03-12
22:21:08

Gameday
4-2 till Färjestad efter att ha spelat sååå dåligt i första.
One down, eleven to go!

Stort Hjärta-Hårt Arbete
Vi är Färjestad!

2013-03-12
08:27:19

Kvartsfinal
Ikväll drar det igång, kvartsfinalerna i hockey! Färjestad tar emot Modo och det är lite nervöst här.
Tror nog att det kommer bli en tuff match-serie- vilka som vinner, har inte en aning bara hoppas och tror att Färjestad går segrande ur striden
 
 
Stort Hjärta-Hårt Arbete!
Vi är Färjestad

2013-03-11
21:32:28

Svettats som en snögubbe i juli
Grymt bra pass idag, var iofs svårstartad idag. Bara jag kommer in i andra"andningen" så rullar det på fint. En underbar mix med kettelbells, rumänskasäckar, slush-bollar och några stationer med fria-vikter. Högt tempo ger en bra puls.
Har sedan några pass tillbaka börjat köra med dubbla tröjor vilket generar en högre grad av svettning som i sin tur gör att det syns lite på vågen också.
Imorn ska FaFa börja sitt pass vilket jag har för avsikt att prova, blir teknik med hög puls. Låter grymt spännande.
 
Stort Hjärta-Hårt Arbete!

2013-03-10
22:17:33

Helg med fullt upp
Har badat med barn igår, lagt golv fredag lördag och söndag. nu färdig med det. Blev riktigt bra, nu är det bara resten kvar!
Missade tyvärr fitness-passet igår men jag får väl köra dubbelt så hårt imorn.

2013-03-07
10:15:12

Slapstick
Klotade något jävulkst igår när jag tävlade med Ludde hem. Skulle springa om honom men missade att det var blankis där, båda fötterna försvann och jag for på arslet och slog i ena armbågen riktigt ordentligt. Synd att ingen filmade, hade blivit succé på youtube.
Tränade igår, gick kanon i 1,5 varv sen soppatorsk, fi fan vad jobbigt det är när ALLA krafter är slut.
Vägde mig i morse. Matchvikt; 92,1 kg. Går åt rätt håll!
 
Stort Hjärta-Hårt Arbete!

2013-03-05
22:28:24

Slutspel
Färjestad vs Modo, hmmm. Intressant, kommer bli oerhört tuff serie jag hoppas och tror att Färjestad med en Salák i topform kommer dra det längsta stråt. Saik vs BIF, ja där blir det en "Walk in the park" för SAIK.
Lule vs Frölunda, svårtippad men jag tror nog Lule ror hem det och i den sista kvartsfinalen vinner HV en fruktansvärt jämn seerie med 4-3 i matcher varpå 3 kommer avgöras i sudden death!
På tisdag börjar det!

2013-03-05
13:17:36

.............................
Varför måste jag sätta en rubrik, har ju ingen aning direkt vad jag ska skriva om.
Var ett grymt skönt träningspass igår, har nog aldrig svettats så mycket. Har kollat lite kring cykelvasan, är nog ingen anledning till panik än på ett tag. 
Ska nog iaf köra Kolmårdsbiken 25km motion den 27/4, kan bli en bra halvtidsavstämning. I övrigt är det bara att invänta lite bättre väglag och högre temperatur.
Ser väl inbjudande ut?

2013-03-04
11:54:26

Larmet ljuder
Måste betyda att det är lunch!
Jaja, nu är det av iallafall, får väl jobba en stund till.

2013-03-03
19:23:42

bygga
Idag har jag börjat riva en vägg i mitt hem,vi ska bygga om en smula. Riva en vägg och bygga en ny, kommer bli kanon

2013-03-02
21:44:24

Andra chansen
Hmmmmmmm,jag undrar vad det är för fel på folk. Allvarligt, Anton och Robin till FriendsArena? Jag röstade inte, skyll inte på mig. Rollinski och Barang Meri var ju hästlängder bättre
Ni som röstat på dessa två spolingar har jag bara en mening att säga:Skäms på er!

2013-03-02
19:02:14

Stort Hjärta-Hårt Arbete
Så glad att Färjestad lyckades vinna på straffar mot Luleå- hoppet lever om en andra plats. Ett drömscenario är att Lule vinner mot HV71 samtidigt som Färjestad vinner mot Rögle, då slutar Hv71 4'a, Lule 3'a och mitt kära Färjestad 2'a.
 
Jag håller tummen för det iaf.
 
Vi är Färjestad!

2013-03-02
10:15:49

Aktiv lördag
Träna, bada och sedan sitta i soffan o kolla hockey
 
 
 
 
Stort hjärta-Hårt arbete
Vi är Färjestad!

2013-03-01
14:31:09

Snart dax för fredaxmys
Får lov att avlägga visit på Gustavsbergstigen och köpa mig ett flak Pripp, kanske oxå inhandla några goa korvar.
Vad händer under kvällen? Ja det vete tusan, ska nog ge det nya underhållningsprogramet på SVT en chans. Försöka hinna med o bygga lite med Noah på hans Merzedes SLS AMG, iaf några delar.
Linn ska till sin väninna Linda ikväll så då blire jag o barnen och då får jag lov att lyxa till det lite extra.

2013-03-01
08:38:36

Ledsen, upprörd och allmänt förbannad
Fick igår veta att det försiggår mobbning på min sons skola, att två pojkar gett sig på min son, retat honom, hållit fast och sparkat honom, enligt skolan finns ingen mobbning. Allt är jättebra, eller är det verkligen det? Men har man en rektor som vad det verkar mer intresserar sig för att räkna ner till sin pension så blir det nog så.
Det har lovats sakeer som aldrig efterlevs, lärare som kan uttrycka vid samtal om mobbning att ; "ditt barn är så stark, de andra är nog bara rädda"! Men va fan, allvarligt? Bara för att ett barn är trygg i sig själv och har en stark personlighet ska då inte det barnet få hjälp av de vuxna på skolan vid orättvis behandling?
Jag samtalade hur som helst med föräldrarna till de 2 barn som, per defenition misshandlat min son, igår kväll och jag hoppas att det hjälpte och att vi slipper sådant i framtiden.