eg37.blogg.se

2015-02-26
10:20:20

En otroligt korkad kropp, eller bara fruktansvärt kännslig
Blir onekligen inte riktigt klok på min kropp just nu, känner mig skrotig igen, typ feber liknande känsla. Det får fanimig räcka nu.
Jaja, blir absolut ingen träning förrän jag är helt 100% frisk.
Fredag idag, eller torsdag fast fredag för mig för jag är ledig imorgon för att kunna göra en grej!
Är en smula spänd och förväntansfull inför denna uppgift, är övertygad om att det kommer bli fantastiskt roligt.
 
Igårkväll tog jag med mina stora barn till Rosvalla där vi fick se Gripen HC ta emot Ormsta som nog inte fått ihop fullt lag, de hängde med bra i första men sedan märktes det att de var kort om folk och Gripen kunde tillslut vinna med 7-3.
 
 
Håller på och undersöker hur många av mina brottarkids som ska med och tävla i Sommenkrysset i april, Noah ska vara med och jag hoppas på fler.
Söndag stundar brottarläger hos BK Atlas, till vilken jag hoppas på att samtliga knattebrottare kommer delta i. Kna bli kul om vi från Escalate närvarar med ca 20-25 brottare.
 
                                                        ****VILL DU SÅ KAN DU****
 
Knattarna som har tävlat!

2015-02-25
10:30:33

Ursäkta dröjsmålet!
Vad ska man säga om nuläget? 
Jag drabbades av man flue, låg nedbäddad en vecka, började träna tre dygn efter tillfrisknandet, blev sjuk igen efter 3 pass. Nu en virusinfektion i halsen vilken renderade i väldigt hög feber, kommer bli en rolig lön nästa gång det är dags.
 
Jag har inte hunnit med att uppdatera på denna sidan på länge till följd av arbete, förening och politik. Min tid har helt enkelt behövts till annat.
Härom kvällen blev jag uppringd av en valberedare som förklarade att en nominering på mig hade uppkommit till att bli kassör i Centrum/Arnö-S, jag blev givetvis smickrad och hedrad över denna nominering men då tiden knappt räcker som det är fick jag helt enkelt tacka nej.
Jag lever ett gott liv där jag får göra väldigt mycket roliga saker, jag fösöker involvera min familj så gott det går.
 
Nu har det börjat hända en del nya spännande saker som jag kommer gå in mer på senare
 
 
Vi hörs nästa gång, ha det gott.
 
 
                                                  ****VILL DU SÅ KAN DU****