eg37.blogg.se

2015-07-06
10:42:01

Från tropisk värme till svensk sommar.......
Idag regnar det och det gör inte alls något, det är faktiskt skönt, helgen var också skön med sina höga temperaturer, allt har sina fördelar.
Fortfarande många veckor kvar till semestern, mig gör det inget. det går att bada ändå och träna och ha sovmorgon...va? nej, nej inte sovmorgon, eller jo, på helgerna.
 
Till er som påbörjat er semester idag önskar jag er en skön ledighet med mycket vila och väldigt få måsten, leva för dagen liksom, gå i pyjamas till efter att lunchen inmundigats eller dra iväg starx efter frukosten till en strand eller vad man nu vill.

2015-07-02
09:14:28

Sommartider hejhej, sommartider.......
Jahaja....ska tydligen bli varmt idag, runt 30°C, skönt, skönt. Tur jag arbetar inomhus och har ca 4 veckor kvar till semester
Blir svinlång semester i år, 4 dagar.
Igår var jag med mina söner och tittade på Minions, mycket bra film. Jag satt och skrattade högt vid några tillfällen.
ja....vad mer? Ja, sommarfysen är i full gång och jag bara älskar den träningsformen, att verkligen få köra slut på sig, så där in i helvete så att du knappt orkar röra dig då övningen är klar och sedan bara hem och äta kött, ägg och kanske någon form av kolhydrater innan jag flyter ner i min soffa, fullständigt slutkörd. Det som ger en extra krydda är de snabba resultaten, nu får inte jag de resultat jag vill ha men det kommer andra som är fantastiskt roliga, resten kommer när det kommer.
Min stora son är med och tränar också vilket är jättekul, han har redan börjat bli vansinnigt stark för sin ålder (13 år).
Kommer bli en rolig höst med grymma tävlingar och vem vet, kanske Noah kommer hamna överst på pallen på någon av alla tävlingar.
Med det sagt så tar jag adjö för denna gång...eller fan inte adjö, på åter hörande. Ha en fantastisk dag kompisar.
 
 
                                      ****STORT HJÄRTA- HÅRT ARBETE****