eg37.blogg.se

2015-05-20
14:06:58

I ett krig mot mitt tjocka jag
Så var det tydligen dags igen! Hade precis börjat få ett bra tempo i min träning, kroppen svarar bra och vad händer. Givetvis blir jag förkyld
Inget att hänga läpp för, nu är det fullt fokus på att bli 100% frisk och sedan smyga igång igen.
Har aldrig vart med om något liknande tidigare med så här många sjuktillfällen.
 
Jag ska besegra dig jävla tjockis, du är aldrig välkommen tillbaka. Jag vet att du alltid kommer smyga i skydd av skuggor och mörker, när jag minst anar det så kastar du dig över mig men jag tänker inte tillåta det. Hör du det? 
Tjockis, lyssnar du ens? JAG SKA MOTA UT DIG UR MITT LIV! Spelar ingen roll att du kastar förkylningar och annan skit över mig, jag kommer vinna

2015-05-12
08:43:16

Fortsätter jobba på ..........
Idag är en dag då jag är trött, riktigt jävla trött, hade inte vart fel med en sovmorgon idag men istället vaknade jag tidigare än väckarklockans larmande oljud.
Det ville sig inte bättre än att jag faktiskt kunde äta frukost idag, jag tror att det är nära nog 17 år sedan jag åt frukost en vardag innan jobbet.
Men för att nå mina mål så måste jag få till denna frukostrutin varje vardag. Behöver ju inte vara hotellfrukost, räcker med en tallrik fil med havregryn och skivad banan.
Lunchen idag kommer bli ett pass på Friskis med min vän, lurar åt att jag sliter på en crosstrainer och kanske avsluta med några axelövningar
 
 
 
På väg mot Erik 2.0! Lite bättre, lite snyggare! Vill du så kan du
 
 

2015-05-07
14:56:33

Små, små steg framåt
Märkligt väder idag, ömsom sol ömsom mul. Vinden känns kall och det lovas regn.
Har fått diverse besked som lovar om roliga saker i framtiden, bollan har rullats över till mig och nu är det min sak att förvalta förtroendet på bästa sätt. Det är bara visa stort hjärta och hårt arbete.
Nytt försök framåt hösten!
 
 

2015-05-05
15:47:34

en pessimists förundran över en optimist.....
En grå dag, dimmar ligger som en blöt filt över staden, ljuset får kämpa för att tränga fram
Värmen står fortfarande frånvarande
men en dag, en dag kommer solens strålar fördriva det grå, det tunga borthän, fram, igenom och värma min bleka hud
En underbar känsla kommer då spridas genom kroppen av de varma strålarna, endorfiner som frigörs och sprider gkädje, en ny gryning, ett uppvaknande, en sommar. Kanske eller bara vår som sedan blir till höst eller en sommar som vara lite längre än två veckor
 
 
                                    VILL DU SÅ KAN DU
 

2015-05-04
14:21:17

Är en hyreshöjning på nära 75% skäligt?
Jag hade tänkt att skriva något trevligt och uppmuntrande men så påminns jag om orättvisorna som råder i vår kommun.
Det har kommit till min kännedom att vi har fått en hyreshöjning på nära 75%, lokalbokningen skyller på politikerna och jag som är politiker i den nämnd som behandlar dylika frågor står som ett stort frågetecken kring detta, jag kan verkligen inte erinra mig om att jag varit med och fattat ett sådant ödesdigert beslut. Ett beslut som kommer döda föreningslivet i vår kommun, inte en ända förening kommer kunna ha råd att arrangera tävlingar framöver om detta stämmer vill säga. 
Det kan ju vara så att lokalbokningen har missuppfattat något och blandat ihop saker, det är ju inte första gången de gör det då. Är ju även mycket enklare att skylla ifrån sina brister på politiker för att själv behöva svara för egenhändigt tagna beslut som troligtvis saknar förankring....host, harkel, host snippmålningen, harkel,host.
Sistnämnda har inget med lokalbokningen att göra, är bara en referent till när tjänstemän skyller på politiken.
 
Nog om detta
 

2015-05-04
09:15:00

Glue Lock!
Tänkte skriva lite om ett tast jag är delaktig i...jag håller som bäst på att provar Glue Lock, eller min familj provar systemet. 
Ett passagesystem av påhängsmodell, du skruvar bara bort vredet på din ytterdör, fäster en fästkrans med samma skruvar som vredet var skruvat med, därefter skruvar du dit din glu lock-enhet med 3 st insexskruvar samt en liten träskruv i ovankant! Monteringen är nu färdig, nu följer en programmering som till och med mormor klarar av. Ladda ned Glue Lock -appen, skapa konto, logga in och knappa seddan in serienumret för din enhet. tryck på låsknappen till du hör ett pip, tryck sedan på lås upp knappen. Nu är enheten klar att användas.
Skicka invites till din familj!
Nycklar är nu helt överflödiga.