eg37.blogg.se

2013-04-29
08:02:01

rubrik, kubrik, kub... rubriks kub, buk.....ska BORT
Tränade i lördax gick sådär men ok, hjälpte till med knattebrottningen igår, det var jättekul. Ungarna är så himla duktiga och lär sig fort.
Cyklade till jobbet idag, fastspänd för första gången i mitt liv på en riktig cykel, gick förvånansvärt bra gick dessutom lättare att cykla på översta främre växelkransen, jag kom således upp i min tänkta medelhastighet jag ska hålla under cykelvasan.
Ska försöka riva av några km i löparspåren hemmavid under veckan, kan vara bra och känna på skogskörning innan Kolmårdsbiken.
 
Igår invigde jag för övrigt in sommaren med min ny inköpta grill, en Landman gasol med 3 brännare.
 
Vill avslutningsvis bara nämna att kommunals avtal på 37 månader låter vid en första anblick riktigt bra, finns säkert detaljer som inte kommit ut ännu, men en väldigt bra grej är regleringen av delade turer. 
För er som inte vet vad delade turer är; En sådan arbetsdag ser ut som följer, 07,00-12,00 ledig till 16,00 där du arbetar fram till 21,30. 
Inte något vidare kan jag tänka mig!
 
 
Ikväll kör vi MMA Combat Fitness igen!
En modell jag nog kommer inhandla inom kort!

2013-04-25
09:09:55

Möte
Var på Centrum-S möte igårkväll, väldigt givande. Var en god debatt med god ton, inte egentligen något som någon blev oense om. Vi gick igenom lite av varje, bland annat det stundande kyrkvalet och nomineringar till vice talespersoner. Vi fick fram ett gäng med bra personer till dessa val.
Själv fiskade jag lite stöd till att bli nominerad till EU valet som är nästa år. Är bara hålla en tumme för att jag gfaktiskt lyckas bli nominerad till valbarplats.

2013-04-23
07:12:09

Låg inspiration
Har som inte hittat något kul att typa ner om här på sistone. Jag tycks iallafall ha Murphy i mitt knä, först sjuk och 2 veckor antibiotika och nu sitter Erik här med en stukad tumme

2013-04-19
13:20:00

Nu är det nära, hehehe!
 Ikväll får Erik dricka pripp igen, fi faen vad det sa bli gött. En väl avkyld Pripp. 
Imöra tränar jag igen, ska försöka filma som sagt var några övningar och lägga upp här.

2013-04-18
07:51:20

Regn
Idag regnar det, bara så ni vet. 
Igår kväll testade jag att träna, var sjukt tungt men det gick, var dock väldigt svårt att hålla igen och ta det lugnt. Men jag fick bra hjälp av Fafa som bromsade mig.
Valpen gjorde grymt bra ifrån sig- han orkade hela passet. På lördag ska jag försöka filma några övningar som jag seddan kan lägga upp här.
 
Avslutningsvis tror jag att SAIK vinner ikväll.

2013-04-17
10:43:44

Onsdag....
Ska nog prova att träna ikväll, känner mig helt ok i magen trots antibiotika-kur.
I övrigt en bra dag med grymt bra väder, sol och plussgrader, äntligen.
Saik kommer bärja LeMat i morgon, kul för den att få besöka Skelefteå men nästa säsong ska den hem och hem betyder Karlstad inget annat om ni nu får för er det så har NI fel.

2013-04-15
08:35:30

Idag regnar det
 
Japp, så är det.
Det positiva är att snön smälter undan lite fortare. Vad händer annars då?
Inte mycket, bara jobb. Ikväll har Noah friidrottsträning vilken jag ska titta på idag då jag inte kan träna själv riktigt än, siktar på att träna på onsdag.

2013-04-14
14:02:06

Solig söndag
Jorå så är det. Soligt och varmt, har suttit på farstubron och insupit den härliga värmen. Hoppas, hoppas att det håller sig nu, så våren kan börja på riktigt.

2013-04-13
18:03:58

Blondie
Fi fan säger jag bara, sjukt dålig film med ännu sämre skådis-insatser, den enda som är värd att nämna såsom skådespelare är Olle Sarri. 
Vad som förefaller märkligt är att filmen fått så himla bra betyg och Carolina Gynning höjts till skyarna, är lite samma fenomen som med Håkan Hellström, troligtvis en över-"kreddig" kritiker som tycker filmen är bra och resten hänger bara med och ingen vågar sätta ner foten och basunera ut; - Vad fan är det för fel på er, filmen suger mer och djupare än Linda Loveless gjorde i deepthroat.
Mitt betyg på den filmen blir således: Jag har blivit bestulen på 1 och en halv timme.

2013-04-12
11:51:35

Jaha
Läser i dagens SN att kommunen fått signatur från första hyresgästen i nya sporthallen, ett gym! Allvarligt, Carolin? Var fan är marknadsundersökningen? Med nyckelgym inräknat ligg vi omkom tätorten på 11 gym, till det tillkommer en massa föreningar såsom boxning,brottning etc som har sina egna gym dessutom har en hel del företag egna gym, finns även ett i stadshusets källare för kommunens personal och förtroendevalda.
skate-kidsen blev utan lokal IGEN, varför? För lågt i tak är svaret, men hallå, hallen är inte färdigbyggd än, så i min värld är det inget som helst problem i nuläget, är väl för tusan bara att fimpa övre plan just där det ska vara skate-lokal. 
Nej hela sporthallen-tänkte har vart fel från början. Prioriteringarna tycks således ligga i att få in FÖRETAG, hellre än att uppfylla föringarnas behov.
Jaja, nog om detta nu, vi hörs nästa gång andan faller på. 
 
 
 
 
 
 
 
Och vart har tränings-inläggen blivit av undrar ni nu? Jag har inte kunnat träna på länge då jag blivit sjuk och går på antibiotika-kur. Så snart jag är kry kommer jag lägga upp små filmklipp på övningar.

2013-04-09
20:51:53

Fi fan
Sitter här efter att ha ätit antibiotika i sex dagar fortfarande mår som en säck med skridskor.

2013-04-07
13:12:17

Satan vad ont
Först UVI sedan slår Lule ut Färjestad. Jaja, nu slipper jag våndas över dåligt spel och dåliga domarinsatser, vem som tar guldet är i nuläget ointressant, det går iaf till lappland. 
Fint väder denna helg har ju inte gjort ont, och lappmöglet smälter undan. Kanske vi får en vår ändå? Jag tror det !
 

2013-04-05
07:02:50

Jobbigt läge nu
Lule vann i sudden igår, 12 sekunder in i 4 perioden! Hmm, inte kul.
 

2013-04-04
13:26:07

Kolmårdsbiken då va
Ska cykla ovan nämnda MTB-tävling den 27/4, hmm. Är övertygad om att det kommer gå bra, vi får hoppas på redigt varmt klimat nu så all snö och is hinner försvinna, men det lär nog bli väldigt grisigt tror jag. För inte hinner det torka upp på bara 3 veckor?
http://www.kolmardsbiken.se/
För er som vill kika på vad det är och bansträckning etc.

2013-04-04
11:51:06

Sitter bara
Undrar över olika saker..... men mest kabelnummer för tillfället. Idag ska min stora grabb prova på brottning på teamescalate kommer bli väldigt kul. Hoppas han vill fortsätta.
Gameday Semi 4:7 Lule vs Färjestad! Jodå jag är nervös, är alltid lite nervös matchdagar lite mer i slutspel.
 
 
 
Avlutar med; Sopa på, FBK och 
Stort Hjärta-Hårt Arbet, Vi är Färjestad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade, vi hörs!

2013-04-03
15:45:54

Så är det
Mina grabbar är och ska se Yohio idag på Nyckeln! Kan nog vara lite kaos där tror jag

2013-04-03
14:15:33

Borde kanske...
Usch och fy! Vete tusan varför jag är här just nu. Allt eftersom snön töar bort avtäcks alltmer hundbajs, fyfan för lata hundägare som inte bemödar sig att plocka upp efter sina hundar, ni ger ju skötsamma hundägare dåligt rykte.
 

2013-04-02
22:17:47

Det blir inte alltid som en tänkt sig
Hade tänkt träna ikväll, men det blev o städa baksidan istället. Optimist som jag är gav jag inte upp träningsplanerna förrän det var 20 minuter kvar av passet och jag hade 10 minuter till lokalen. Jag har ju ändå rört på mig idag, cyklat till och från jobbet samt släpat en massa gamal parkett och gipsskivor.
 
Jorå- Färjestad vann ikväll, det var skönt, en bra match och återigen en god domarnivå. Visst finns det saker som jag tycker borde renderat i utvisningar eller inte tills jag tar av mig supporterögonen och tittar lite objektivt på det hela.
En väldigt viktig orsak till segern var ändå att Salák höll ihop sitt spel! 
 
 
Stort Hjärta-Hårt Arbete
Vi är Färjestad!

2013-04-02
08:09:53

Kanonväder
Soligt men väldigt kallt, upptäcktes efter en stunds cyklande då det började svida en smula i låren.
Helgen har vart god, med mycket god mat och dryck, tränat har jag också gjort.
I lördags blev det bara ca en mil cykel, igår var vi 4 tappra som körde ett pass MMA Combat Fitness. Var tungt men vi tog oss igenom det.
Idag är det Fafa's mördarpass.
 
Hockey'n då? Ja där har jag massor mer att önska, vi får väl se ikväll. Den matchen är helt avgörande för Färjsetads vidkommande i det fortsatta slutspelet.