eg37.blogg.se

2015-03-31
11:18:15

Sommartid....oh fi för den lede vad trött jag är
Hockeysäsongen är slut, eller ja inte riktigt men ändå, ni förstår. Rögle har skämt ut sig något otroligt, en spelare som går in för att skada, en ledare som säger något till den förstnämnda sekunderna innan överfallet, vad som sägs vet bara de som var där, sedan en ledning som är fullkomligt huvudlösa och kommer med fatala ursäkter och förklaringar som luktar efterkonstruktion lång väg. 
Det cirkulerar även en tweet som gör gällande att HELA rögle visste om vad som skulle hända huruvida denna tweet stämmer vet jag inget om, men om det verkligen är så, så anser jag att Rögle ska diskvalificeras och degraderas ned i div.2 samt att alla som visste ngt om det hela ska stängas av under lång tid. 
Men det är endast om tweeten stämmer.
Jag hoppas verkligen att Rögle går till botten med den här händelsen och utreder den ordentligt och under transparens, vilket nog är fullt tvunget för de för att kunna återupprätta sitt anseende.
 
I övrigt så är det påsk snart, sommartid är vi redan inne i och vädret har vart skit ett par dagar nu. Men jag ser hoppfullt på framtiden.
 
 
Imorgon hoppas jag verkligen att Malmö gör sitt och förpassar Leksand dit där de hör hemma, alltså till allsvenskan.
Folkets lag...vilket folk? Ja Leksands kommun, men vilket folk mer?
 
 
 

2015-03-11
10:13:00

En konstig vår vi går till mötes
Helt plötsligt tog det bara slut, vi blev lämnade ensamma utan hopp och chans. Ett förtvivlat stort tomrum har lämnats i mig, just nu känns allt bara hopplöst och tomt. Våren känns.....tung och mörk, VARFÖR
Varför hände detta?
 
 
 
 
                                                               SEMPER FIDELIS
 
 
 
                                                             VI ÄR FÄRJESTAD
 

2015-03-09
13:45:17

Konstigheter! heterkonstig? konstig heter?
Tjena
Jag har i helgen fått en ny vän, en vän jag inte vill ha. Hur gör man med sådana? Jag har anmält in våra knattebrottare till en tävling och hunnit avanmäla de från tävlingen, varpå denne man blev förnärmad ( upplevde jag det som) för att sedan ringa och maila mig flera gånger om dagen, ja han är pensionär, vilket inte är förvånande då det är brottning vi talar om här.
Nu blir det full fokus till nästa tävling istället. För hoppningsvis blir det JussiCup i maj.
 
Helgen gick fort, det var städdag på klubben, mycket som slängdes och mycket som blev fixat. Resultatet blev kanonbra.
 
Vädret lovar oss en skön vår
 

2015-03-04
08:04:45

Det blir alltid bättre framåt natten.....
Det var oerhört svårt att vakna idag, det tog lång tid! Nu sitter jag här på jobbet, trött något helt otroligt.
Det är ett kalas fint väder, men det hjälper inte jag blir inte piggare för att solen visar sig. Jag tror att jag skulle behöva en jättelång sovmorgon eller något sådant.
 
Igår var det en fantastisk träning med brottarbarnen, jag kan nu konstatera att vi är den största brottarklubben i kommunen, sett till antalet aktiva!
Det var alltså 22 barn och tränade igår och det var en himlarns tur att vi var 4 st ledare, för det behövdes verkligen.
Nu satsar vi fullt mot tävling för tävlingsgänget, växla upp lite i tempo för dessa barn.
 
Min egen träning har hamnat i stå, är fortfarande inte 100% kry så jag fortsätter avvakta några dagar ytterligare.

2015-03-02
13:13:50

När mörkret faller över än....
Jorå, så är en helg till ända, ny vecka med nya utmaningar ligger framför mig.
Helgen var bra men gick en smula för fort.
 
Ibland är det så att livet känns tungt och motigt och just nu är en sån period för mig, har liksom svårt att glädjas åt nånting även om jag verkligen vill så går det inte.
Men, men man måste väl ha sådana dagar för att kunna uppskatta de verkligt bra dagarna.
 
Ibland när det känns så här så faller tanken på mig att jag kanske skulle ta och skita i alla mina uppdrag jag har vid sidan av arbetet, all tid jag lägger på allt utanför familjen. Sedan kommer jag på varför jag gör dessa saker och kväser tanken.
Men som sagt, som jag känner just nu så är det till och med svårt att kväsa tanken på att sluta. Det visar väl sig framåt kvällen eller morgondagen.
Jag är på inga som helst vis oumbärlig, jag är snarare väldigt utbytbar vem som helst klarar av mina sysslor och troligtvis betydligt bättre än jag gjort de hittils.