eg37.blogg.se

2015-01-21
11:27:55

Funderingar, summeringar eller bara en massa svammel
Jaha, nu är jag här igen utan något uppslag att författa om! Blir till att skriva medan jag funderar, vem vet det kan ju kanske finnas en microskopisk chans att det blir läsvärt och en ännu mindre chans att det blir bra.
 
Jag kan ju alltid summera gårdagen lite....jag lyckades göra några människor irriterade över en länk jag delade och jag kanske uttryckte mig en smula plumpt. Men det är historia nu.
Fick akut soppatorsk på träningen, från att ha hyffsad energi till 0 på en sekund, typ, blir väl så då man glömmer bort att äte ordentligt.
 
Idag verkar det närmast som att folk är en smula upprörda över att det äntligen kommit lite snö! Jättekonstigt
 
 
Direkt efter jobbet ska jag iväg och provköra Nordic Wellnes för andra gången, ok gym, skulle vara fantastiskt om det inte vore för att det är fullt med folk där. Bastun är också helt ok, borde vara lag på att gym ska ha bastu.
 
 
                                                       ***VILL DU SÅ KAN DU****
 
 
P.S Idag håller vi tummarna för FBK-Dam att de säkerställer seriesegern och avancemang till kvalserien till riksserien. Sopa på-FBK! D.s

2015-01-19
08:36:48

Måbild,måvikt och kanske mot årets slut målgång
Nu har det gått sjukt lång tid sedan jag faktiskt skrev någonting här, kan bero på att jag inte haft tid samt att jag prioriterat annat.
Nytt år nya förutsättningar! Jag fortsätter alltså ett mandat till i Kultur och Fritidsnämnden, nu som ordinarie ledamot, är även ersättare i kommunfullmäktige.
Jag har hittat min fysiska målbild och kommer således sträva mot den med så hög fokus som det är möjligt, jag ska i år tappa 12-15 kg kroppsvikt och med det få en betydligt bättre fysik i såväl kondition som styrka.
 
Jag har delat min målbild tidigare i andra sammanhang, men den bilden är min målbild! Vilken är din?
 
Jag har för avsikt att kunna vara med på några tävlingar under året också, då talar jag om SGL och kanske någon BJJ-tävling.
 
På lördag går Alexander Gustavsson match på Tele2 arena, bara hoppas på seger så han kan få sin efterlängtade retur mot Jon Jones.