eg37.blogg.se

2014-12-18
15:02:44

Vill du så kan du!
Kanske läge att skriva några rader då va, har vart så himla mycket att pyssla med den senaste tiden så jag har helt sonika inte haft tid.
Igår var dt förra mandatets sista nämndsammanträde vilket inleddes med julbord på Blommenhofs hotell. Det var gott!
Idag ska jag titta på Noah's julföreställning där Noah är konfrencier.
Ha en skön ledighet allesamman, det ska jag ha.

2014-12-10
08:30:12

Snart 40, men vafan...40! Det är ju gammalt, är....jag g...gu...GUBBE?
39 år idag då! Hur känns det? Är jag gammal nu, vuxen. Jag vet inte, känner mig som 25.
39 är ju bara en siffra! 
Från det en atill det andra.
 
Sitter med lite prylar som måste fixas, bla grejer till lördagens brottningstävling, maila in aktuella vikter och kolla så deltagarlistorna blir rätt.
Det blir mer och mer tydligt att Team Escalate är den enda brottarklubben i kommunen, efter att jag sett bilder från den andra föreningens terminsavslutning där endast fyra barn närvarade blir jag mer och mer säker på att vi är de enda.
Hos Team Escalate tränar vi funktionellt, vi har en skön mix av teknik, styrka och kondition, alla är välkomna att träna hos oss, det föreligger inga som helst krav på tävlande, det bestämmer du själv om du vill, sedan hjälper våra eminenta tränare dig att bli så bra du kan bli.
Vi har inte bara knattebrottning, vi har även thaiboxning, submissionwrestling och mma. Knattarna tränar/tävlar i grek/romersk- och fristil.
Kom och hälsa på hos oss i slakthuset, kanske finns det träning som passar dig.
 
 
 
                                                  ****VILL DU SÅ KAN DU****

2014-12-08
11:51:03

Jag skänker en tanke till Tomas Bagar'n Bengtsson och hans nära
 
 
En stor personlighet, en vän och tränare har hastigt lämnat oss. Bagar'n Bengtsson! Jag lärde känna dig för inte jättelänge sedan men du gjorde stora avtryck, en förmåga få har här i världen, att se den lilla människan!
Det var en ära att få lära känna dig, du har lämnat ett stort eller snarare gigantiskt tomrum efter dig, du lärde många dina kunskaper inom fighting men du delade även med dig av din visdom från livet självt.
Jag kommer alltid att sakna dig, jag kommer aldrig glömma dig
Framåt medborgare, var du än är!