eg37.blogg.se

2014-04-30
08:20:06

Valborg
                                   
                        
                          
 
Så är det! Jag jobbar som vanligt, eller jag ska till Elixir på lunchen och slita en stund och i eftermiddag ska jag dit igen med min fru och slita.
Lunch-passet får lov att bli 30 minuter crosstrainer och avsluta med några sköna axelövningar. Eftermiddags-passet får nog lov att bli en helkropps-genomkörare och även det passet tror jag kommer inledas med konditionsträning.
När vi är klara där bär det sedan av till något mysigt Valborgsfirande, titta på en eld, lyssna på manskör och köpa lotter!
 
Idag blir det en massa finlir inför idrifttagningen i Polen, sammanställa kreetsschemor som ska med och allt annat småpill som behöver vara med. 

2014-04-29
10:06:56

Skriver en bit, kanske fångar jag ditt intresse
Sitter påp min kammare och funderar ut fyndiga ordsatser att slänga ut till dig, ett försök att på något underfundigt sätt nå massorna med min agenda. 
Vidare tror jag att det kommer lyckas, du, ni kommer att tråna efter mina bevingade ord, törsta efter nya meningar att läsa, insupa och avnjuta likt en nypressad morgon tidning går du där och väntar till nästa nummer ivrig att få känna lukten av trycksvärta.
 
Kanske är det så men förmodligen inte, helt klart är att det finns folk som finner nöje i att läsa mina inlagor här. Men hur upplsukande jag är vet jag inget alls om, mer av ett önsketänkande att jag skulle kunna skriva helt trollbindande.
Jag har vid några tillfällen faktiskt lyckas beröra en väldigt stor skara människor, jag tror vid närmare eftertanke att det har skett vid 2-3 tillfällen sedan jag började skriva här. Ett mer normalt tillstånd är att ni kära läsare är en få-hövdad skara men ack så trogen, det gläder mig.
 

2014-04-28
08:18:50

Frukost
Jag och Linn fick äran att äta frukost med Ludde på hans dagis, det var jättemysigt och jag tror Ludde tyckte det var kul. 
Han såg väldigt stolt ut och berättade massor om allt möjligt. När jag och Linn åkte vidare skulle Ludde leka Labyrint.
 
Det här var verkligen högkvalitativ tid!

2014-04-25
10:18:56

Ibland kan det göra ont
Var ett så himla bra träningspass igår, några bra drillar att nyttja till SGL. Tyvärr landade jag knasigt vid två tillfällen, först landade jag helt stumt på svanskotan och sedan planterade jag min ena vadmuskel i träningskompisens knä så jag fick en rejäl vadkaka. 
Känns ok så länge jag rör på mig, blir stel och om om jag sitter still. Tur jag har ståbord på jobbet.
 
Det är fredag, det är sol men värmen vill inte riktigt infinna sig...blir hur som helst grillning i kväll, tänkte grilla en fläskfilé, majskolvar och kanske några smarriga korvar. Till det tror jag att det får bli klyftpotatis och bea eller tzatziki samt en god sallad med ruccola som bas.
 
Imorgon hoppas jag kunna gå på bio med min älskade fru, är så himla länge sen vi gjorde något tillsammans bara hon och jag.
 
 
 

2014-04-24
08:56:27

Viktnedgång
Det har gått lite trögt nu, kan ju kanske bero på att det vart påskfirande med allt vad det innebär, massvis med god mat och godis...
Ja, jag har haft värdelös disciplin. Har nu återgått till min kvarg-diet och har nu vägt in på 87,0 kg, borde ha legat något lägre men jag är på rätt väg.
Nu är mitt mål att komma ner till 82 kg innan 20/5, lyckas jag med det så kan jag äta frukost innan invägning till tävlingen 24/5.
Sedan kommer jag att tappa resten av min övervikt under sommarfysen och framåt augusti kommer jag hamna på min målvikt 75 kg, och om du tittar noga då så kan du kanske komma att se mina magrutor!
 
 
 
                                   ****VILL DU SÅ KAN DU****

2014-04-23
13:50:52

Betraktelser
 
 
I år får vi många blommor i vår magnolia! Trevligt som tusan.
Funderar på att plantera någon typ av prydnads-körsbär och kanske blodlönn eller någon annan växt med röda löv, ginkgo är också en växt jag funderar på att plantera i min trädgård. 
 
 
En helt annan tanke upptog mitt intresse, plötsligt och abrupt drogs jag ur mina resonemang om växter och dess underbara värld.
Helt utan förvarning sitter jag nu här och författar banala texter för hugade läsare som intresserar sig för mina ord.
Vadan denna frågeställnig, vadan detta kval? 
Vem stör min tanke med en massa rappakalja? Varför tynar den ursprungliga tanken?
Jag funderar, klurar och tänker slutligen efter en tanke som förnimmats i ett tidigare skede, ett grumligt fragment står att minnas, är detta fragment förvanskat av förskönande tankeställning av nostalgisk art?
Drömmer jag vilseledande spår över dessa spillror till minnen, minnen från en svunnen tid.
Dessa tankar tenderar distrahera mig på ett förvirrande sätt, så till den milda grad att jag slutligen går vilse bland mina tankebanor och allt bara blir till siluetter som inte går att särskilja. 
Vad kan då göras, VAD?
.......
En stor kopp kaffe, lägga ner och börja om.

2014-04-22
08:11:45

En riktigt skön påsk till ända
Har vart en bra helg med god mat, gott sällskap och en del skratt.
Var ut och på en löprunda i lördags med Noah, det var sjukt jobbigt och tungt, men nu är det gjort och kan bara bli bättre. Tänkte att om jag kortar ner rundan till 3 km och nöter den ett tag så kommer det bli bra, behöver ju införskaffa mig ett par bra löparskor. 
När jag och Noah kom hem igen fick barnen leta ägg, därefter for vi till stugan för fortsatt påskfirande hos svärföäldrarna. Mycket trevligt och kalas-väder.
I söndags var vi ner till Norrköping, gick på stan där och barnen fyndade en del kläder, jag hittade ett par snygga jeans på Jack & Jones men kände mig attackerad av butiksbiträdet så all min köplust försvann.
Igår var jag och rullade på klubben, svinmysigt som sensei Jöken brukar säga. 
Ikväll kör vi knattebrottning igen, ska bli kul!
 
Tack Färjestad för en otrolig säsong, till nästa är vi med från start!
 
 
                                            ****VILL DU SÅ KAN DU****
 

2014-04-17
11:28:55

Glad jävla påsk
 
 
 
 
       
 
 
Idag är det skärtorsdag, jag och många andra kommer sluta sina arbeten redan kring lunch, jag gör det för att hinna handla allt som åtgår inför helgen. Imorgon kommer bror med sin son på besök, jag kommer bjuda på grekisk delikatesspanna kanske något dessert typ vaniljglass med bär eller något sån't.
Måste tillse att ha kopiösa mängder godis hemma till alla påsk-gubbar och kärringar som kommer och bjuder på påskglädje.
Ludde ska vara påskgubbe tillsammans med sin bästa kompis, han sa igår till mig att de ska gå själva och "påska".
Min lilla prins börjar bli stor!
 
 
Ha en underbar helg go'vänner.
 
 
 
                                             ****STORT HJÄRTA-HÅRT ARBETE****
         
 
 

2014-04-16
08:18:49

Idag är det någon typ av onsdag
Ask-,  dymmel-, eller vad det nu kan vara. Fint väder är det iallafall.
Finalerna drog igång igår och SAIK vann helt planenligt, det var en riktigt underhållande match där tv-teamet visade sig vara sämst av samtliga. Tomas Johansson kan bytas ut mot vem som helst, för så dålig är han. Han hatar Färjestad och har fruktansvärt svårt att dölja det. Han kanske fortfarande är bitter för alla förluster han vart med om mot just Färjestad. Jaja, nu släpper jag den pucken och går vidare.
Ikväll kör vi submission wrestling igen! Kommer bli svinmysigt.
 
 
 
                                           ****STORT HJÄRTA-HÅRT ARBETE!****
 

2014-04-15
08:46:57

En dag
                                    
                                           
 
 
Idag kom "påskharen" till kontoret och lämnade 3 st påsar med godis, jäkla taskigt tycker jag. Det är ju jättesvårt att låta bli att smaka.
Igår var en sån bra dag igen, åt en burk tonfisk till lunch. Middag blev 500g keso, 4 små ägg, en banan och en falurågrut macka utan något på. Med det så hamnade jag på ca minus 800kcal igår.
Det var helt fantastiskt rull igår, submissionwrestling, det gick över förväntan för mig och jag orkade betydligt mer än jag trodde. 
Ikväll får det bli nybörjar thai, så jag får fason på gard, grundslag och framför allt stegen. Får se om jag orkar vara med på mma-passet efter thai'en, det visar sig när jag är där.
 
 
                                                             ****VILL DU SÅ KAN DU****

2014-04-14
08:36:32

Uppsprickande blommor och andra betraktelser
Flanerar längs gatorna, ser hur knopparna börjar närma sig uppsprickning för att sedan utväcklas till praktfulla blommor, blommor som sedan kommer att få stå värd åt en massa gäster som pollinerar åt de..
 
Det är gott väder och värmen stiger, min Magnolia har kanske 20 knoppar och jag slänger ett öga på den flera gånger om dagen, kommer den första knoppen spricka upp idag? Hoppas!
 
Helgen har varit riktigt bra, har tränat lite själv. Blev ett MMA-pass i lördags med några riktigt sköna drillar. Igår var det knattepass och det kom endast fyra tappra barn till träningen, men de öste på för hela gruppen, bra jobbat.
 
Idag på morgonen läste jag en väldigt fördomsfull och tråkig krönika, författad av Johan Esk http://www.dn.se/sport/esk-the-mauler-borde-beratta-mer-om-sin-bakgrund/?brs=m 
Jag förstår inte riktigt syftet med en så oegenomtänkt krönika, jag tror att han nog är avundsjuk på Gustafsson.
Agim Berisha - fightplay har skrivit om ovannämnda krönika och har försökt bena ut vad som menas;
http://www.fightplay.tv/nyheter/mma/ufc/kronika-landets-mest-valdsamma-idrottsstjarna/
 
 
 
 
                                 ****SOPA PÅ; FBK!****
 

2014-04-11
10:55:58

Thaiboxning
Blev så igår...är grytm bra träning för hela kroppen, inte helt lätt alla gånger heller. Jag har en smula svårt att slappna av, har även en tendens att "gå på lina" med det menar jag att jag går med fötterna på linje och får följaktligen väldigt svårt med balansen.
 
En grej jag jobbar med är den lilla grejen att jag förminskar mig och mina insatser, coach Kristoffersson tar upp det efter i princip varje pass jag vart med på.
Själv vet jag faktiskt inte hur jag ska göra för att sluta med det. 
 
Jaja, ha en underbar helg vänner.
 
 
                                ****VILL DU SÅ KAN DU****

2014-04-10
08:01:01

Semifinal 5
Ja gick ju bra! Peppe satte ledningsmålet redan efter 10 sekunder, en riktigt bra match med högt tempo och sådär lagom grinig.
Matchen slutade 2-3 efter en rafflande 3 period, där Milan Gulas nog gjorde säsongens snygagste mål. Det var hyffsat tryck på läktarna, lakejerna är en bra supporterförening.
 
SOPA PÅ, FBK!

2014-04-09
11:03:03

Har idag förkovrat mig
Det var nu på morgonen det hände, en kurs eller snarare ett möte med en tekniker från Emotron, vi kunde ställa frågor om problem vi stött på då vi tagit deras mjukstarter idrift. Mycket givande måste jag säga.
Har hunnit med en del kaffe, snart dags för en flab till. 
 
Igår tränade jag, i vanlig ordning på tisdagar tar jag mig an våra eminenta knattebrottare, var ett riktigt bra pass med hög puls, bra driv och väldigt god fokusering. Tack så himla mycket att ni gör passen så himla roliga.
Efter det var det dags för ett grymt bra mma-pass med härliga drillar, som för mig blev jättesvåra. Blir så då jag börjar fundera över de. Funkar bättre när jag stänger av huvudet och bara mosar på.
 
Noah säljer majblommor, för er som ännu inte köpt, köp gärna av honom. Här visar han sitt stora hjärta och vilja att hjälpa andra. Han säljer således inte för att samla ihop pengar till klasskassan, han säljer för att han vill hjälpa andra människor.
 
 
         
 
 
Snart dags för ett bank-besök, ska bli väldigt intressant.
 
Jag skulle verkligen behöva träna SW/BJJ ikväll, men vi får se hur det ser ut ikväll.
 
 
 
 
                                                    ****VILL DU SÅ KAN DU****
 
 

2014-04-08
10:44:43

2014-04-08
Är väl en sån dag bara, en sån där jobbig dag där mycket känns tungt tror det främst beror på tröttheten. Jag är otroligt trött, liksom seg i hela kroppen.
Sitter förövrigt och sliter med diverse göromål på jobbet. 
Lunchen idag får lov att bli en burk tonfisk och förhoppningsvis en promenad. 
Vad gäller matchen igår finns inte mycket att säga; kul för Växjö, tråkigt för Färjestad! 
 
Vi hörs, ha det gott!
 
 
                                          ****VILL DU SÅ KAN DU****

2014-04-07
11:23:38

Tjääna!
Rätt sliten efter helgen måste jag erkänna, även om det inte är speciellt fysiskt ansträngande så har jag haft en anspänning och en något högre stressnivå än normalt.
Galan löpte på fint och var uppskattad av våra besökare, vilket gläder mig. Helnöjd med alla grymma funktionärer som offrar en helg till att hjälpa oss med detta.
Är grymt imponerad av våra fighters, bara att gå in i buren på tävling är imponerande. Tack för en bra show, Robin, Ibbe och Raymond!
 
Idag ska jag ta det lungt, eventuellt besöka Ludde's skola som han börjar i till hösten. Helt galet, min bäbis börjar skolan i höst, shit alltså, vart har tiden tagit vägen.
 
 
 
 
Avslutningsvis vill jag bara tillägga:
 
SOPA PÅ, FBK!
 
 
                         
 
 
 
 
 
                                               ****VILL DU SÅ KAN DU****
 

2014-04-03
08:22:48

2014-04-03
Ibland så funkar saker bara, jag menar det bara faller på plats och det känns så jäkla underbart. Vet inte vad det beror på kanske det blir så av tur eller hårt arbete fram till målet, kan vara lite av båda.
 
Nu är det bara full fart mot helgen och de utmaningarna som stundar, kommer bli svinmysigt!
Vi har 24 shootfighting matcher med våra vänner Robin och Ibbe i varsin match, samt 6 MMA matcher med vår vän Raymond vs Mathias Carlund. Lycka till grabbar!
 
 
HAde var tufft att fixa galan utan hjälp från XL-Bygg i Nyköping och deras eminenta chaufför Raffe!
 
Semifinal retur i Karlstad ikväll!
SOPA PÅ, FBK!
 
 
 
 
                                                   ****VILL DU SÅ KAN DU****