eg37.blogg.se

2015-06-04
10:21:34

Föreningen Fåfängan Förlöjligar sig själva.....
Intressant läsning i dagens SN på insändarsidan. 
Det är Föreningen Fåfängan som återigen gör ett försök att få kommunen att förbise gällande regelverk vad gäller föreningsstöd.
Insändaren var välskriven och kontentan av det hela är att föreiningen visar på ett tydligt sätt att de inte förstår hur och varför föreningstöd betalas ut, de förstår med stor tydlighet ej heller varför de fick avslag och gör således sig själva till åtlöje.
 
Föreningen Fåfängan, NI HAR INGEN BARN & UNGDOMS-VERKSAMHET!! Att hyra in föreställningar är inte att klassa så som barn och ungdomsverksamhet..
Barn och ungdomsverksamhet innebär att man har en schemalagd verksamhet, vilket ni har grymma förutsättningar för att göra, tex odling och dylikt. Lära barnen odla och hela den biten.
 
Med ansökan i åtanke.....jag gjorde en liten kalkyl för hur mycket ni skulle få per medlem om ni skulle blivit beviljade och räknade sedan den summan på vad föreningen jag är aktiv i skulle få.
Om team Escalate MMA skulle få den summan ni sökt/medlem så skulle det uppgå till en totalsumman bli 680851:-/år!
Vi betalar full hyra för våra lokaler, vi bekostar vårt materiel själva.
Varför ska NI undantas reglerna? Varför ska ni få sånt som INGA andra föreiningar har rätt till? 
Det finns föreningar som är mer ideella än ni och som klarat sig bättre på mindre medel än ni, varför? De har skäliga medlemsavgifter, tar entré för sina arrangemang och viktigast av allt; de har en balanserad budget.
 
Ni måste förstå mig nu, kommunen motarbetar er INTE, de förmedlar bara regelverket vilket vi alla måste rätta oss efter.
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: