eg37.blogg.se

2013-02-14
09:01:39

Valentines day
Tjo bre 
Idag har det hänt, som många med mig varnat om under en längre tid- en trafik olycka på Örstigsleden som ledde till precis det vi varnat om; totalstopp!

Jag anser att nu MÅSTE något göras å det snabbaste, nu var det ju ren tur att det inte var någon som åkte på en stroke eller motsvarande innanför olycksplatsen.
Antingen öppnas Arnöstrandväg eller så öppnas det upp mellan Kantorpsvägen/Stentorpsvägen där det tidigare var en "bussräls".

Kommentarer:
#1: Carl-Åke Andersson

Försäkrar att kommunen jobbar för fullt med att ta fram en lösning som möjliggör ett öppnande av Arnö Strandvägen. Problemet blir nog att tyvärr finns det boende på Arnö som redan uttalat att de kommer att överklaga en sådan detaljplan upp till högsta instans. Vilket skulle innebära en utdragen tidsprocess.

Svar: Det låter lovande. Tack för snabb respons!
Erik Gahnertz

2013-02-14 @ 09:16:00
#2: Annagreta

Bra att du fick svar så snabbt, men jag är inte förvånad över problemet! Är nu några år sedan vi bodde därute men det var inte helt problemfritt då heller och nu är det ju betydligt fler boende där vilket ju innebär ökad trafik etc.

Svar: Det är oerhört bedrövligt och vad värre är det är att är några få som stoppat Arnöstrandväg, kan ju nästan tro att de är moderater då de verkar sakna solidaritet helt och fullt.
Erik Gahnertz

2013-02-14 @ 10:16:10
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: