eg37.blogg.se

2014-08-26
12:33:29

En tisdag som inte liknar någon annan......
Regnig dag vi har idag....inte lider jag av det iallafall. Var och bistod min vän Matte idag, hans skjuts lös med sin frånvaro så jag röck in och hämtade honom, vi han med ett trevligt samtal under färden. Tillbaka i stan stundade sedan en tidig lunch med min älskade fru...blev lassange på Fresta, en mycket god lunch med ett gott sällskap.
 
Blir en smula förundrad över politikerföraktet som råder i vårt samhälle, hur kan man bara gå och hata ett parti, utan någon som helst inblick i dess ideologi och partiprogram? Jag förstår heller inte hur folk bara kan gå och klaga på politiker utan att försöka göra något bättre själv. 
 
Så en liten uppmaning till er som säger er att det socialistiska tänket är förkastligt, att S, V och Mp är vänstervridna hippies utan ideér på förbättringar; läs på, sedan läser ni igen och efter det går ni till närmsta valstuga och ställer era frågor.
 
Det finns fragment i alliansens politik som kan vara bra för de stora massorna, men nest handlar deras politik om att den där procenten ska få det bäst, det behöver man INTE vara påläst för att förstå, det är bara kolla vad som hänt de 8 senaste åren.
Såg ett påstående häromdagen, från en Soce-hatare, att ingen flyr från kapitalismen och sedan något underfyndigt mot S o V... Jag kan upplysa dig om att vi lever i en kapitalistisk stat och socialdemokraterna arbetar utifrån dessa förutsättningar, men till skillnad från allianspartierna så vill vi att ALLA ska ha råd med vård. Du klagade ingenting då du fick lov att uppsöka vård för lite sen, vad tror du den notan hade kostat dig om du levt i USA? Tror helt ärligt att du inte haft råd eller så hade du fått sälja av din hobby utrustning.
Men men...du har rätt till din åsikt, jag förraktar dig inte för det.
 
Jag är för solidaritet, jag är för medmännsklighet
Sätt gärna ett kryss för mitt namn!
                                
 
                                            ****KRYSSA #33 ERIK GAHNERTZ****
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: